zaterdag 21 januari 2017

Vrijdag 6 januari, Ella

We wandelen we langs en over de spoorlijn naar de 'Negen bogen' (spoorbrug) en Demodara, een leuke wandeling van rond twee uur.
Met onder meer een kleine begraafplaats.

 


 

Er wordt gewerkt aan de spoorlijn!

 

 

  


 Kapokboom:

  

 

De negen bogen:




 Schoolsportdag:



 


Bloemen:

 



 

En bij Demodara:

 

In Demodara is iets bijzonders te zien. De trein rijdt daar in een krul naar het dal verderop, het station ligt bovenop de tunnel. Vanaf het stationspleintje zie je dus de trein uit de tunnel komen en een bocht maken. Even later komt-ie bij het station.



 


We nemen de trein terug naar Ella en frissen ons op in het hotel. De eigenaresse van het hotel meldt ons dat ze een telefoontje van Booking heeft gehad. De boeking is veranderd, ze hoeft geen commissie te betalen over de vijfde nacht. Wij blij, zij blij.

Daarna wandelen we opnieuw naar de Negen bogen, om vandaaruit een pad richting Ella te nemen. Een mooi pad, maar het brengt ons niet bij het begin van Little Adam's Peak, zoals we dachten, maar terug in Ella, halverwege de Samara Road richting Peak. Geen nood, ook dat traject wandelen we opnieuw, en nu naar het sjieke en dure 98 Acres Resort, waar we op het hoog gelegen terras bier drinken en vogels kijken, o.a. leuke kleine white-eyes en bijeneters.

Na zonsondergang terug, avondmaal in Ella Flower Garden. Mooi uitzicht, de kamers hier moeten dat ook hebben. Maar de maaltijd valt tegen, het is de slechtste rice & curry tot nu toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten